Dé school voor je leven

Dat is onze school, de Borgloschool.

Ouderraad


Belangrijke ondersteuning

De ouderraad (OR) heeft als doel het ondersteunen van het team bij allerlei activiteiten, waarbij vaak ook andere ouders gevraagd worden om te helpen. De ouderraad helpt bijvoorbeeld bij het (mede) organiseren van vieringen zoals voorleesontbijt, paasontbijt en evenementen voor leerlingen en ouders. Het geld dat hiervoor nodig is, komt uit de inning van de vrijwillige ouderbijdrage of de begroting van de school. Meer informatie over de vrijwillige ouderbijdrage leest u in de schoolgids. 

De OR vergadert vijf keer per jaar. Via Klasbord worden ouders op de hoogte gehouden en wordt er om hulp gevraagd voor activiteiten zoals het versieren van de gangen voor bijvoorbeeld: Sinterklaas, Kerst en Pasen. Namens de school zitten er twee tot drie collega's in de ouderraad voor de afstemming met het team van de school.

Leden van de Ouderraad

Linda Pruisscher Voorzitter
Karin Alberts Lid
Tamara Uiterlinden Lid
Roelien van de Molen Lid
Anne-Marie van Garderen Lid
Martijn Auping Lid
Michal Samara Lid
Cindy Steenbruggen Lid
Claudia Pruisscher Lid
Marieke Kamphuis Lid
Seda Ünal Lid
Hetty Koerkamp Lid

O.R. vergaderingen

Alle vergaderingen zijn openbaar, dus u bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur en vinden plaats op school. Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OR of wilt u misschien zelf iets doen binnen school? Dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de OR of via: info@borgloschool.nl.